• Fresco
brinco de nunta en-gros bune de vânzare Fierbinte Stil nou >>>> 925 Sterling Silver Hook Naturale bijuterie Verde Pietre Teardrop Legăna Cercei

brinco de nunta en-gros bune de vânzare Fierbinte Stil nou >>>> 925 Sterling Silver Hook Naturale bijuterie

Buyers rating:
RON 23.30

Bunuri


Vă urez bun venit pentru a Achiziționa en-Gros
En-gros preț Pozitiv art.
Culoare : va rugam sa verificati poza
Acest lucru este fix Finală prețul cu ridicata, dacă aveți nevoie de en-gros,va oferim reduceri mari,haide!!doar simțiți-vă liber să mă contactați, vă mulțumim!
Integritatea + brand + service = 100% satisfacție
Am vândut copilul fabrică de producție, direct-to-cumpărător! A salva o mulțime în mijlocul ciclului de vânzări și cheltuielile de exploatare, ne putem permite să obțineți cel mai mic pret super platinum experiență.Astfel de elemente sunt toate obiecte de artizanat, lucrate manual de către autoritățile locale Tibetan sau Nepal meșter folosind Tibet Argint si pietre naturale, cum ar fi Turcoaz, Coral, Agat, cristal etc. dacă oamenii purta astfel de rafinare și frumoase bijuterii lucrate manual, astfel de bijuterii pot obține spirite bune de la natură. dar ideea e dacă-ți găsești propriul teren curat în inima ta și Tibet în mintea ta !
transport
Servicii poștale în China Atinge de 12-25 zile,
EMS Atinge timp de 7-14 zile,
DHL Atinge de 4-10 zile,
vanzare en-gros de promovare ieftine
Politicile
Toate elementele se califică pentru 30 de zile garanție de satisfacție, dacă nu se specifică altfel în lista de produse. Toate produsele sunt garantate pentru a fi în brand nou starea de lucru de la primirea de cumpărare. Dacă există orice probleme sau dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem oferi o înlocuire sau de restituire a elementului.
NOTĂ : Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, actele și conținutul inițial trimis cu element. Daunele cauzate de către cumpărător nu vor fi acoperite de această politică.

Proprietățile

Cercel Tip:
Picătură Cercei
Tip De Element:
Cercei
Fine sau de Moda:
Moda
Numărul De Model:
AAA
Nume De Brand:
HUARONGKANGYOU
Formamodel:
Fata
Stil:
Clasic
Gen:
Femei
Material:
pearl
Metale De Tip:
placat cu argint
Cercel Tip:
Picătură Cercei
Tip De Element:
Cercei
Fine sau de Moda:
Moda
a:
buna

Cele mai bune oferte din categorie