• Fresco
Black Metal 46mm-58mm 46-58mm 46 58 Intensifice Inel Adaptor de Filtru de aparat de Fotografiat Transport Gratuit

Black Metal 46mm-58mm 46-58mm 46 58 Intensifice Inel Adaptor de Filtru de aparat de Fotografiat Transport Gratuit

Buyers rating:
RON 5.98

Bunuri


Black Metal 46mm-58mm 46-58mm 46 58 Intensifice Inel Adaptor de Filtru de aparat de Fotografiat Transport Gratuit
46-58mm inel adaptor cu ușurință șuruburi pe fața de orice 46mm obiectiv, și convertește mărimea filetului de lentile pentru a firul dimensiunea de orice alte 58mm accesorii (cum ar fi filtre, hote, flash-uri și lentile convertoare).
Fabricat de înaltă calitate negru anodizat aluminiu (metal).
Culoare : Negru.
Extrem de solid și ușor. Conceput special pentru aparatul de fotografiat pentru o strânse și sigure se potrivesc.
Nu deteriorate sau cross-threading.
Primul număr este întotdeauna obiectiv dimensiune filet, al doilea număr este de dimensiunea filtrului de accesoriu. Dacă primul număr este mai mare, e un pas în jos inelul. Dacă primul număr este mai mic, este un pas-up.
Un accesoriu de nelipsit pentru a debloca întregul potențial al camerei!
NOTĂ : VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI DACĂ OBIECTIVUL CAMEREI FOTO DIMENSIUNE FILET ÎNAINTE DE A COMANDA. Acest kit este compatibil cu 46 MM doar lentile. Lentile de dimensiuni varia indiferent de camera de brand sau model. Obiectivul camerei foto dimensiunea filetului va fi marcat pe undeva pe baril obiectiv sau tipărite sub capac obiectiv. Acest număr este întotdeauna precedată de o "Ø" (diametru) simbol.
Pachetul Inclus
1buc x 46mm-58mm Step Up Ring
Plata
Puteti plati prin moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit.
CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.
Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
Transport
Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.
Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.
Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat.
Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.
Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.
Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea)
Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare.
Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
Client Service
Noi menținem standarde înalte de excelenta depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Proprietățile

Compatibil Marca:
Kodak,CANON,Leica,Sigma,Samsung,Fuji,Sony, Minolta,Olympus,Panasonic,Pentax,NIKON
Nume De Brand:
ikacha
Numărul De Model:
46mm-58mm 46-58mm 46 58 Intensifice Inel Adaptor Filtru
Model:
46mm-58mm 46-58mm 46 58 Intensifice Inel Adaptor Filtru
aplica:
Pentru Canon Nikon Pentru Sony Pentru Pentax

Cele mai bune oferte din categorie