• Fresco
Artificială PU floare de lalea acasă decoratiuni pentru nunta si de logodna îndrăgostiților flori 10buc/lot opt culori poate fi luat

Artificială PU floare de lalea acasă decoratiuni pentru nunta si de logodna îndrăgostiților flori 10buc/lot

Buyers rating:
RON 79.98

Bunuri


[Menționat ]
1) Începând cu ecrane de calculator au aberațiilor cromatice , mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același lucru cu imaginea pe care ai văzut-o în magazinul nostru.
2) Acest flori a fost făcută de către lucrate manual, astfel încât acesta poate avea un traseu de mână
[Descrierile]
Dimensiune : Aproximativ 33cm leghth. Micul tulip este despre 3 CMX4.5cm
Material : PU
Qusntity : 10buc /ambalarea
Metoda de transport maritim
Livra data
Taxa De Transport Maritim
China a trecut de aer e-mail
20-60 zile
DHL
7-10 zile
Dacă aveți nevoie de acest lucru de două mod de transport maritim, pls lasă-mă să știu atunci când vă cumpărați saci.
EMS
10-15days
De REMARCAT : Dacă ai dar mai mult de 200va oferim transport gratuit prin Express
1. În general, ne va livra comanda dvs. în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de plată, dar de livrare întârziere s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.
2. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi. Numărul de telefon și codul poștal sunt foarte importante pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp, astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine.
3. Clienții sunt responsabili pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ, fiecare civile este responsabilitatea pentru datoria lor. Vom face noastre cele mai bune pentru a evita sau a reduce taxele vamale de a declara elemente ca "cadou" sau să declare o valoare scăzută în factură. Dacă nu sunteți asigur câștigat reguli personalizate, vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat în primul rând.
Servicii :
1.Politica de retur : Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Te rog, lasă-mă să știu. rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.
Vă rugăm să Rețineți : nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la mine dacă nu e vina noastră. Sper că puteți înțelege asta.
2.Freedback & contactați-ne : Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat. Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să simțiți confortabil să lasă-mă să știu în primul rând. Eu vă va oferi o soluție bună.
Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Proprietățile

Tip:
Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Lalea
Flori De Stil:
Ramură De Flori
Clasificarea:
Flori Artificiale
Material:
PU
Ocazie:
Ziua îndrăgostiților
Stil:
Flori
Numărul De Model:
CB-AY100

Cele mai bune oferte din categorie