• Fresco
antic Qing castron de portelan,albastru&alb ,pictat model meserii,Decorare,de colectare și de podoabă, transport Gratuit

antic Qing castron de portelan,albastru&alb ,pictat model meserii,Decorare,de colectare și de podoabă, transport

Buyers rating:
RON 186.72

Bunuri


Sunteți în căutarea la un vas de porțelan. E destul de rare și ambarcațiunile de sculptură este foarte unic. Acesta prezintă antic Chinez genial istoria culturii și avansate ambarcațiunile de a face tehnica. Este, de asemenea, un simbol de noroc si fericire. Acesta vă va aduce longevitate, fericit, bogat și de noroc , și se poate adăuga o deosebită loc frumos, dacă ai pus-o la domiciliu. Ea are foarte mare valoare de colectare. Licitați cu încredere și nu-l ratați! Mult noroc!. Vreme ai început să colecteze; sau un colecționar avid, acesta este un element pe care nu doriți să pierdeți. Licita cu incredere !
Rambursare Dacă aveți orice problemă atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.

Proprietățile

Caracteristică Regională:
China
Dimensiune:
5cm(h)*15,5 cm(D)
Culoare:
Galben
Varsta:
QingDynasty din China
Varsta:
Antic
Glazura De Tip:
Pigmentate
Locul de Origine:
China (Continentală)

Cele mai bune oferte din categorie