• Fresco
Albastru Muzicuta 10 Găuri Gura Ogan Instrument Easttop Cupru placare Grila Armonica Blues Diatone BluesHarp Albastru Muzicuta 10

Albastru Muzicuta 10 Găuri Gura Ogan Instrument Easttop Cupru placare Grila Armonica Blues Diatone BluesHarp

Buyers rating:
RON 377.98

Bunuri


5,de Înaltă calitate de placare din cupru freturi.
3,Îngroșa placă de Cupru,1mm placă de cupru face muzicuta sunet mai clar și melodios.com/store/1212802
Noi vindem doar produse competitive.
4,design Coperta : îngroșa cupru acoperire,imprimare fine de design, cu destulă duritate,nu este ușor să se deformeze cu mult timp de joc.
2,Germania echipamente : Chino-German joint-venture DMG CNC planer mașină de primăvară,garantează un sunet de primăvară intonație.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.Folosiți flash-ul digital acordat instrument pentru a testa muzicuta de 8 ori,asigura intonație de produse.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton,sunet atractiv,buna performanta si aspectul grațios.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.
Se întoarce :
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!
Muzicuta are avantaje de volum mic și convenabil de transport, are numele de "carry - on music" și "pian de buzunar".
Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)
Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 la 10.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de leziune sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Te rog nu compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut,fiecare produs va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori inainte de depozit-out,nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători,vă rugăm să nu ezitați să cumpere,veți obține ceea ce plătiți pentru!
De culori pentru a alege : Argintiu culoare,
Există C D E F G a B C# O# D# F# G# de taste pentru a alege, pls lasati un mesaj inainte pentru a ne spune ce cheie va cumpara, otherswise vom livra tasta C acquiescently. Vă rugăm să clătiți gura sau periati dintii inainte de joc muzicuță pentru a preveni obiect mic în gură pus în muzicuță.
Mai multe Produse,va rugam sa Vizitati Magazinul Nostru : http : //www. Se poate Solo,mai multe sau mai mulți oameni ansamblu, și poate juca cu alt instrument muzical împreună,și poate juca pentru cântând și dansând.Folosind UNTEX energiei stocate de aparat de sudura,sudura muzicuta sunet de primăvară , garantează rezistența de primăvară, atunci când joci.
Albastru Muzicuta 10 Găuri Gura Ogan Instrument Easttop Cupru placare Grila Armonica Blues Diatone Blues Harp Albastru Muzicuta 10. Vă rugăm să nu lăsați muzicuta afectate de impactul de forțe externe.
7,proces perfect. Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.
Descriere :
1,Importate phosphor bronze reed(Sunet de Primăvară) : conținut de Cupru 99. Ușor atingeți salivă și ștergeți purtător de cuvânt și plăci de acoperire dupa ce a jucat,apoi a pus muzicuță în acest caz. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.99%,anticoroziune,antifatigue cu ton mai luminos.Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere,asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi. Nu ștergeți muzicuta cu orice solvent,acest lucru ar putea provoca muzicuta daune. În scopul de a preveni bolile infecțioase și păstra sănătatea,vă rugăm să nu folosiți alte persoane muzicuță.
6,multi-punct de sprijin de design Pe partea din spate,Mai solid și durabil.
Feedback-ul :
Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.
Vom Rezolva Orice Problemă s-ar Putea Întâlni în activitatea Noastră!
Cred în Dumnezeu și Utilizarea Inima să Facă Totul!
La Ultima doresc cumpărături plăcute aici!
Garanție De Calitate :
Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.
Muzicuta de Sănătate și Întreținere :
1.
Albastru Muzicuta 10 Găuri Gura Ogan Instrument Easttop Cupru placare Grila Armonica Blues Diatone Blues Harp Albastru Muzicuta 10
Dacă sunteți un prieten Rusia, pls amintiți-vă pentru a oferi numele tău complet, astfel încât să puteți primi coletul cu succes.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.vă mulțumim pentru înțelegere!
La hamonica vor livrate cu o rășină cutie și o cârpă de curățare. Vă rugăm să nu joci muzicuță puternic pentru a proteja muzicuta stuf. Acesta are camere luminoase și ton moale și muzică specială de performanță.

Proprietățile

Numărul de Alezaje:
10
Corpul Material:
Metal
Nume De Brand:
EST DE SUS
Material De Acoperire:
Cromat Cupru de Bord
Pronunția Metoda:
Diatonic
Numărul De Model:
0072
Tip:
Albastru Muzicuta
Ton:
C,A,B,D,E,F,G,F#,G#,A#,C#,D#
Numărul de Chei:
10
Dimensiune:
aproximativ 100 mm
Varsta potrivita:
5-100
cutie de material:
Rășină
placa de fund:
Cupru
Tip:
10 Găuri Muzicuta

Cele mai bune oferte din categorie