• Fresco
Afișajul Panoului de Control al C6074-60073 pentru HP DesignJet 1050C 1055CM

Afișajul Panoului de Control al C6074-60073 pentru HP DesignJet 1050C 1055CM

Buyers rating:
RON 39.98

Bunuri

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI : VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITA DUMNEAVOASTRĂ. VREAU SĂ VĂ INFORMEZ UN MOMENT DAT : 1) DACĂ PENTRU MĂRFURILE CARE VALOAREA ESTE MAI MARE DE 100 CU REGULARITATE, VA VOM TRIMITE PRIN DHL/FEDEX/EMS. 2) DACĂ SUNTEȚI DIN BRAZILIA, ECUADOR, CHILE, VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI UN NUMĂR DE TVA PE COMENTARIU. 3) UNEORI, PACHETUL VA FI BLOCAT DE OBICEI DIN ȚARA TA, AȘA CĂ VĂ RUGĂM SĂ DECLARE CÂT MAI REPEDE. VĂ MULȚUMIM PENTRU VIZITA DUMNEAVOASTRĂ ȘI SĂ AVEȚI O ZI BUNĂ.
TRANSPORT GRATUIT DE LA SHENZHEN/HONGKONG
Afișajul Panoului de Control al C6074-60073 pentru HP Design Jet 1050 C 1055 CM
TESTAT ÎN BUNĂ SITUAȚIE DE LUCRU
PACHET : 1 BUC
1. Comunicare sau plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație închisă. Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula licitația.
2. DACA comandati mai mult de 3 buc, ne va livra prin Poștă SINGAPORE sau China Post Economie Internațională a Poștei , Se va lua 3~22 zile lucrătoare,Diferite țări, Diferite timpul de livrare. Daca comanda dvs. este mai mult de 3 buc, vom selecta EMS. DACĂ AVEȚI NEVOIE MAI REPEDE TRANSPORT, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU UPS/DHL/EMS REDUCERE . VĂ SUGERĂM EMS.
3. Dacă cumpărătorul vrea să se întoarcă în non-deschide condiției, cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim de la noi pentru cumpărător și costurile de returnare. vă rugăm să înțelegeți. cele mai multe dintre produsele noastre sunt scumpe, dacă nu aveți nevoie de ea, vă rugăm să nu-l deschidă. multumesc.
4. Feedback-ul nostru Politică : În mod regulat, vom merge prin feedback-ul nostru de fișier și trimite feedback pentru toți cei care au depus feedback-ul pe noi. Această politică asigură că toată lumea primește recunoașterea corectă și de a face procesul un pic mai bine pentru ambele părți. Dacă sunteți mulțumit cu dvs. de tranzacție cu noi, vă rugăm să lăsați un comentariu pe dosarul nostru și vom fi sigur de a reciproc atunci când ne facem actualizări. Înainte de a posta feedback-ul negativ, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem lucra. Feedback-ul negativ nu ajuta la rezolvarea problemelor.
5. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să trimite un mesaj la noi înainte de introducerea oferta.
6. Internaționale cumpărătorul va fi responsabil pentru orice posibile personalizate, datorie, sau taxa de brokeraj,mai ales din Germania. Trimite instrucțiuni de transport maritim/cerere cu plata.

Proprietățile

Nume De Brand:
CaoDuRen
Tip:
Inkjet
Tip De Interfață:
USB
Stil:
culoare
Utilizarea:
imprimantă foto
Max Dimensiune De Hârtie:
A0
Max. Rezoluție:
300dpi
Modul De Alimentare Cu Hârtie:
Auto
Acceptă Imprimarea În Rețea:
Cu fir
Imprimare față-verso:
Da
Dimensiune:
290*349*180mm
Viteza De Imprimare:
20ppm
Memoria Internă:
32MB

Cele mai bune oferte din categorie