• Fresco
84A Slalom Patine Inline Pantofi Roata FSK Patinaj Roata de Utilizare Multi-scop Elasticitate Mare De 50% de Revenire Rodas pentru SEBA Mare HV GYRO

84A Slalom Patine Inline Pantofi Roata FSK Patinaj Roata de Utilizare Multi-scop Elasticitate Mare De 50% de

Buyers rating:
RON 36.00

Bunuri

84 A Slalom Patine Inline Pantofi Roata FSK Patinaj Roata de Utilizare Multi-scop Elasticitate Mare De 50% de Revenire Rodas pentru SEBA Mare HV GYRO Caracteristici : Acest toate-carne de Patinaj pe role Roată este fabricat de înaltă elastical PU; este 85 A duritate și 50% de revenire potrivit pentru Slalom; Hub este de a consolida Plastic, Stabil. Caietul de sarcini : Culoare : Negru, Rosu Material : PU Dimensiuni : 80mm/76mm/72mm 4 bucati jante de 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către cumpărător. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Va vom returna INTEGRAL PLATA la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră!

Proprietățile

culoare:
Roșu 76mm, Rosu 72mm, Negru 80mm, Negru 76mm, Negru 72mm, Rosu 80mm
Nume De Brand:
hoomore
Tip:
roata
Numărul De Model:
Gyro Patinaj roata
Numele:
Slalom roata
Dimensiune:
80mm 76mm 72mm
Gros:
24mm
Duritate:
84A
Compatibil Rulment:
608 Rulment

Cele mai bune oferte din categorie