• Fresco
5pcs 16inch Lemn de Taiere TCT Văzut Lama de 400mm*25.4 mm*120T ATB Sfaturi Generale de Tăiere Diverse din Lemn si Cherestea

5pcs 16inch Lemn de Taiere TCT Văzut Lama de 400mm*25.4 mm*120T ATB Sfaturi Generale de Tăiere Diverse din

Buyers rating:
RON 300.00

Bunuri

Radiale a Alerga Afară de : 0. Proprietăți fizice și Chimice de oțel Gol.
Notă specială : în Cazul în care cumpărătorii din Brazilia, vă rugăm să furnizați în scopuri de TVA / cod Fiscal (sau CNPJ CPF); în Cazul în care cumpărătorii din Federația rusă, vă rugăm să furnizați numele complet; în Cazul în care cumpărătorii din Germania sau alte țări din UE, ar fi bine să ofere număr EORI; în caz contrar, produsele comandate nu a putut fi livrat la tine.05 mm (Am folosit pentru a adopta sudura automata dinti)
6. Buna : 80 ~ 100
8.00
Material de bază : 50# Miez de oțel : 2.
De fapt, putem oferi astfel de PÂNZE de ferăstrău cu diametrul de 4inch (105mm) la 24inch (600mm), dacă (cumpărătorii) au orice cerințe speciale cu privire la diametru / arbore de mărime / grosime / sfaturi, vă rugăm să ne contactați (vânzător) inainte de plata.
Există unele diferențe între Medii de calitate a văzut și calitate Scăzută a văzut. Duritate : 38 ~ 40
5. În plus, pentru a evita vamale sechestrarea produse ca urmare a scăzut de valoarea declarată, ne-ar dori să-și declare adevărata valoare a comandat produse în timpul transportului. În plus, vă rugăm să rețineți că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele de brokeraj, tarifelor și taxelor în cumpărătorilor țară.15 mm
Avertizare De Siguranță :
1) este mai bine pentru a instala o siguranță de paza pentru lama, astfel încât să poată proteja în mod eficient de operator;
2) e mai bine să poarte faciale de protecție aparate cu respirație ușor, evitând inhalarea excesivă de praf;
3) nu purtați haine largi pentru a evita să fie atras în lame rotative;
4) adâncimea De tăiere trebuie să fie mai mare decât grosimea materialelor;
5) este mai bine pentru a rula lama la viteza sa maximă;
6) nu forțați prin rotație a pânzei de ferăstrău la peste prin intermediul materialelor de tăiat,
7) e mai bine să se mute lama la o viteză constantă în funcție de lame claritate;
8) materiale tăiate trebuie să fie bine fixate în timpul tăierii.
Termeni Și Condiții :
TRANSPORT
Când plasați o comandă, vă rugăm să selectați corespunzătoare metodă de transport și să plătească pentru comanda inclusiv costul de transport maritim. Daca produsele comandate sunt deteriorate sau pierdere pe timpul transportului, tu (cumpărătorul) trebuie să-l subliniem în termen de 3 zile de la primire.
FEEDBACK-ul
1) Noi sincer vă mulțumesc pentru achiziționarea produselor noastre, satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte valoroasă pentru noi.5 kg (de calitate Medie), 4kg (de slabă calitate)
7. Nu se va percepe nici un transfer / comisioane bancare pentru tine (cumpărător); și banii (cumpărătorul) a plătit ar fi inghetat de Aliexpress pana te (cumpărător) primi produsele comandate. Vom aprecia dacă puteți lua un minut pentru a da un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Ne vor trimite produsele comandate în termen de 1~2 săptămâni când plata este trecut prin Aliexpress de audit de sistem; dacă aveți orice cerințe speciale / întrebări cu privire la produsele comandate, va rugam sa contactati vanzatorul inainte de plata.
Core : 65 Mn, din oțel de Înaltă carbon, acesta corespunde standardelor internaționale. Acest lucru este foarte important deoarece ne-ar ajuta să îmbunătățim serviciile noastre și pentru a vă servi mai bine pentru data viitoare.6 mm Dintelui : ATB
Aplicare : Proiectat pentru taiere uscata / moale diverse din lemn si plastic moale,
și, de asemenea, poate fi folosit pentru a reduce ras bord, fibre de lemn bord si panoul de tamplarie
Tipic caietul de sarcini : 400mm*25.
16" Tăierea Lemnului PÂNZE Circulare de Ferăstrău
Cantitate : 5 bucati per lot
HTS : 82023910.
Tehnice parametru este după cum urmează :
1. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice probleme întâlnite.
Avem în total 7 grade diferite, și ne va produce ea în funcție de cerere si pret.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în eficiența vamale în anumite țări.
Depinde de Cobalt și Nichel aliaj de compoziție în segment, precum și proporția de Carbon. Aceste taxe suplimentare ar putea fi colectate de la data de livrare.6 mm, Tăietură : 3. Deoarece cele mai multe dintre produsele noastre sunt consumabile, noi, de obicei, nu se accepta la returnare daca nu ne expedierea produselor greșite.
PLATA
Nostru preferat metoda de plata este "ESCROW", care acceptă plata prin VISA, Master Card, Western Union, Maestro, Bank Transfer, Portofel QIWI, Web Money . Într-un cuvânt, este o idee bună pentru a proteja cumpărătorii de drepturi
RESTITUIRE / RAMBURSARE
În cazul în care vânzătorul nu a expedierii produselor comandate în intervalul de timp specificat, apoi a inghetat fondurile vor fi returnate la tine (cumpărător). Cârlig Aangle : 10 ~ 17 grade .

Proprietățile

Diametre Exterioare:
400mm
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Lama Tip:
Pânze De Ferăstrău Circular
Numărul De Model:
TCBW0400
is_customized:
Yes
Finisare:
Alte
Numărul de Pc-uri:
5 buc
Materialul Lama:
Alte
Dimensiune:
16inch 400mm
Aplicație:
tăiere atât uscat și moale, lemn
Material de bază:
50 din oțel
Sfaturi De Genul:
ATB
Locul de Origine:
Jiangsu, China (Continentală)
Sfaturi Numărul:
40T / 60T / 80T / 100T / 120T

Cele mai bune oferte din categorie