• Fresco
3D imagini de Fundal Personalizate Abstract, Arta Pictura, picturi Murale Colorate Margele de Apă de Sticlă, Hârtie de Perete pentru Camera de zi Fundal de Decor Acasă

3D imagini de Fundal Personalizate Abstract, Arta Pictura, picturi Murale Colorate Margele de Apă de Sticlă,

Buyers rating:
RON 70.00

Bunuri

3 D imagini de Fundal Personalizate Abstract, Arta Pictura, picturi Murale Colorate Margele de Apă de Sticlă, Hârtie de Perete pentru Camera de zi Fundal de Decor Acasă întrebări frecvente. 1, FAQ : Ce este acest wallpaper? Acest lucru este tapet foto. Pictura murala de fundal. pictura murala de perete. Nu tapet role. Nu un poster. Nu autocolante de perete. 2, FAQ : în Cazul în care clientul nu furnizează informațiile de dimensiune, Ce putem face? Dacă nu ne-a furnizat dvs. detaliu perete dimensiune termen de 24 de ore, vom personaliza tapet mural ca pe deasupra dimensiunea implicită. 3. FAQ : vreau sa cumpar un set de pictură murală de fundal, dimensiunea este de 1,8 m în lungime și 1,6 m lățime, ceea ce ar trebui să fac? Zona = 1,8 m x 1.6 m= 2,88 m 2 , Deci ar trebui să dispună de 3 metri pătrați.L-am vinde pe metru pătrat, nu role. Te rog, spune-ne de perete dimensiuni(Lungime si Latime). Ne-ar ajuta să calculeze cantitățile de care ai nevoie. 4. FAQ : Este murale tapet auto-adeziv? Datorită cerințelor vamale, adeziv tapet nu este inclus, vă rugăm să comandați de la magazinul de hardware locale. 5. FAQ : ma Poti ajuta sa fac o pictura murala de fundal ca imagine? Desigur, Aveți nevoie pentru a oferi o imagine și informații de dimensiune pentru noi, și thepicture trebuie să fie clar! 6 . FAQ : Este ansamblul mural ? Nr.Acesta va fi tăiat în mai multe bucăți pentru că s-ar putea potrivi pentru transportul maritim internațional și de a salva marfă pentru tine. Speranță pentru înțelegeri.
Feedback-ul trebuie descris proiectul cât de bine pot. Dacă am omis ceva, te rog lasă-mă să știu. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de restituiri, dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra. Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Restituire / returnare : Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primi elementul, iar produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Proprietățile

Dimensiuni:
1 metru pătrat
Unitate De Încărcare:
Usd/Rola
Caracteristică:
Rezistent la apă,fără Formaldehidă,3D,Rezistent la Mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos
Material:
Fibre de lemn tapet
is_customized:
Yes
Funcția:
De Absorbție a sunetului,Izolația Termică,anti-Fum,Umiditate-Dovada,izolare fonică,Anti-static
Utilizare:
Comerț,De Divertisment,De Administrare,De Uz Casnic
Numărul De Model:
RQ1227-01
Tapet Textil Material:
Non-țesute
Stil:
Clasic
Utilizarea:
Bucătărie
Tip:
Imagini De Fundal Textile
Tratament De Suprafață:
Relief
Model:
Personalizare Personalizate
Stil:
Modern
culoare:
albastru/rosu/galben
Utilizarea:
Lenjerie De Pat Cameră De Studiu/
Utilizare:
Comerț, De Divertisment, De Administrare, De Uz Casnic
Model:
Solid

Cele mai bune oferte din categorie