• Fresco
20buc/Lot Nou Obiectiv aparat Foto Frontal de Proximitate Senzor de Lumină Cablu Flex Pentru iPhone 6 6G 4.7 Înlocuire Piese de schimb

20buc/Lot Nou Obiectiv aparat Foto Frontal de Proximitate Senzor de Lumină Cablu Flex Pentru iPhone 6 6G 4.7

Buyers rating:
RON 174.58

Bunuri


Noul Obiectiv aparat Foto Frontal de Proximitate Senzor de Lumină Cablu Flex Pentru i Phone 6 6 G 4.7" Înlocuire Piese de schimb
Descriere produs : de Înaltă calitate și de brand Nou piese de schimb Noi pentru i Phone 6 6 G Testat unul câte unul înainte de expediere, funcționează perfect. Mare cantitatea aflată în stoc Stare Perfecta. Nu a folosit niciodată Compatibil cu : Pentru i Phone 6 6 G Pachetul include 20buc x Obiectiv aparat Foto Frontal de Proximitate Senzor de Lumină Cablu Flex Pentru i Phone 6 )
Transport
Am shiping la nivel mondial. Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 48 de ore. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.
EMS : 5-14 zile lucrătoare. DHL/UPS/Fed Ex/TNT : 3-7 zile lucrătoare. Hongkong Post : 7-21 zile lucrătoare. China Post Air Mail : 15-30 de zile lucrătoare. Pentru a-ți primi la impozitul minim, coletul va fi trimis ca GIFT, cumparatorul este responsabil pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput
Plata
Vă recomandăm să utilizați Escrow, și, de asemenea, acceptăm Carte de Credit. Atunci când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea. Pentru securitate argumente care susțin, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Aliexpress.
Garanție Și Returnare
Noi oferim 1 an warrantity. Am testat toate produsele înainte de nava, va garantam 100% de lucru. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile). Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare. Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la china pentru locația dvs.). După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim. După ce vom obține elementul retur, vom trimis înapoi cât de repede sporturile. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe care cumpărătorul este parte.
Feedback-ul
Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru afacerea noastră de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Sistemul nostru revine automat la fel de feedback pentru a vă după ce a primit Feedback-ul dumneavoastră Pozitiv. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra .

Proprietățile

Nume De Brand:
Reparații Geek
Numărul De Model:
pentru iphone 6
design:
Bar
Compatibil Marca:
Apple iPhone

Cele mai bune oferte din categorie