• Fresco
17dof Robot Umanoid Braț Mecanic de Învățământ Robotic Set Complet Robot

17dof Robot Umanoid Braț Mecanic de Învățământ Robotic Set Complet Robot

Buyers rating:
RON 286.20

Bunuri

Pachetul Inclus : Pachet 1 :
completați cadru *1 set
metal helm *17pcs Pachet 2 :
completați cadru *1 set
metal helm *17pcs
igh cuplu servo*17 Pachet 3 : High torque servo*17 ESPduinio kit de dezvoltare : 1set (compatibil cu Arduino)
completați cadru *1 set
metal helm *17pcs
Separate părți sunt trimise în mod implicit. Dacă ai nevoie de asamblat-o , vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru un cost suplimentar.
Datele de cuplu ridicat servo : Dimensiune : 40.8 mm x 20 mm x 38mm Greutate : 55g Pachet greutate : 74g Viteza de Operare : 0.17 sec / 60 de grade (4.8 V) Viteza de Operare : 0.13 sec / 60 de grade (6.0 V) Tensiunea de Operare : 4.8 - 7.2 Volti Cuplu : 13 KG/CM(4.8 V);15 KG/CM(6.0 V)! Uneltele de Tip : Toate Uneltele de Metal Sârmă Conector : 11.81" (300 mm) Culoare : Negru
Poze :
1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.
Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra. Vă mulțumesc !
2. Imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie.
3. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită maunal de măsurare.
4. Pentru transport de confort, produsul este neasamblate .
1. Timp de preparare : avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.
2. Transport gratuit pentru întreaga lume dacă alegeți China Post .
Notă :
Informațiile de nou număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu pot fi urmărite atunci când este expediat din China. Dacă este primit sau nu,nu va mai multe informații de urmărire.
Vă rugăm să alegeți China Post Aer Mair dacă doriți un complet de urmărire informații.
Informații de urmărire de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi verificate aici :
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $3 REDUCERE pentru fiecare comanda de peste 50 de dolari în achiziționarea ulterioară.
2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom da 3 dolari REDUCERE pentru fiecare comanda de peste 50 de dolari în achiziționarea ulterioară la fel de bine.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.
4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Proprietățile

culoare:
Pachetul 1, Pachetul 2, Pachet De 3
Caracteristici:
Control De La Distanță,Slot
gyro:
Alte
Nume De Brand:
SZDoit
Numărul De Model:
Alte
Starea de Asamblare:
Kit Neasamblat
Canale De Control:
2 canale
viteza max:
Alte
Scara:
1

Cele mai bune oferte din categorie