• Fresco
15.6X13.8CM DRAGOSTE Dinte Originalitate Vinil Decal Negru/Argintiu Autocolant Auto Auto-styling S8-0881

15.6X13.8CM DRAGOSTE Dinte Originalitate Vinil Decal Negru/Argintiu Autocolant Auto Auto-styling S8-0881

Buyers rating:
RON 3.58

Bunuri


15.6 X13.8 CM DRAGOSTE Dinte Originalitate Vinil Decal Negru/Argintiu Autocolant Auto Auto-styling S8-0881 Acest produs este compus din trei părți.Stratul superior este un mod transparent filmul de transfer, stratul de mijloc este corpul principal, partea de jos este partea de jos filmul. Pasta de Instrumente : Stofa, Racleta sau Card de Credit. Pasta Pas :
1.Va caroserie curat, și să păstreze mașina corpul uscat.
2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lipi poziția și încet paste, paste, în același timp, va rugam sa folositi instrumentele de autocolant decopertarea plat, Până la film au fost dărâmate.
3.Apoi lipiți după repetate decopertarea și apăsând, apoi rupe încet film transparent.
4.Apăsați filmului lacrimal după autocolant, Până plat,nu lasa masina autocolante și nici o separare fizică sau proeminențe.
5.În caz de condiții, poate încălzire moderată, pentru a se asigura că eticheta poate fi mai bine și mai ferm blocat în mașină corpului.
Notă :
Vă rugăm să se spele masina in 2-3 zile, vă mulțumesc! Transport : Nu mai mult de $ 5 de livrare de logistica este Yan Wen .4 PX pachet economic (de urmărire nu este disponibil.) Mai mult de 5 dolari pot alege China Post pachet înregistrat (de urmărire disponibile). General de sosire timp de 15-60 de zile Garanție : 1.100% garanții nou bun, cu stare bună . 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos. 3. A reveni și de a schimba este disponibil acum. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe. 4.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul : ) Despre Noi : 1.Ne vom concentra pe autocolante auto. Pentru că, așa profesionale

Proprietățile

Tip De Element:
Autocolante
Lățime Produs:
15.6cm
design:
cuvinte
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Nume De Brand:
YJZT
categorie:
Autocolante
Articol Diametru:
0cm
Numele Modelului:
S8-0881
Înălțime Element:
13.8cm
Model:
Alte
Tip:
Adeziv Sticker
is_customized:
Yes
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
Element De Lungime:
0cm
Autocolant De Plasament:
Parbriz Spate
Tip De Material:
Vinil
culoare:
negru/argintiu
Autocolant:
autocolant auto

Cele mai bune oferte din categorie