• Fresco
138*103cm Belgia medieval decorațiuni textile Doamnelor și Unicorn Serie - Viziune jacquard imagine tapiserii murale ST - 69

138*103cm Belgia medieval decorațiuni textile Doamnelor și Unicorn Serie - Viziune jacquard imagine tapiserii

Buyers rating:
RON 169.00

Bunuri


138*103cm Belgia medieval decorațiuni textile Doamnelor și Unicorn Serie - Viziune jacquard imagine tapiserii murale ST - 69
Tapiserie are o istorie lungă, pot fi urmărite înapoi la Evul mediu, nu numai un simbol de decor, este o răspândire a culturii și hrănit de artă vă Rugăm să rețineți : pretul produsului nu include Roman Rod și decorative agățat de ureche.Vă rugăm să cumpere separat.Multumesc. Tapiserie cu nobil stil, gust artistic unic! Popular în Europa și America de piață, de durată! Euramerican stil de viață acasă pentru tine!
Notă : Acesta este doar prețul de o singură tapiserie, nu conține Stâlp și ciucure decorativ. Dimensiune : (vă rugăm să permiteți-1 ~ 3 cm de eroare)
Tapiserie agățat de stâlp link-ul :
canaf (Tapiserie agățat de decor) :
https : //www.aliexpress.com/store/product/good-quality-tassel-fringe-fashion-tapestry-curtain-accessories-hanging-ear/1043326_1935148428.html?spm=2114.12010612.0.0.5bdadf47f S8nua
Despre fotografie
Anunțăm toate fotografiile sunt luate de Curcubeu dezvoltare Dept., În caz de disputement apare, înainte de a face comanda,vă rugăm să ia în considerare cu atenție despre diferența de culoare din cauza Luminii sau ecran de calculator. Și noi nu va purta nici o responsabilitate pentru orice pierdere din cauza unor astfel de scuză. vă mulțumim pentru dvs. de bine înțeles.
-
Despre noi
Suntem una modernă și extrem de eficientă industrie & trade companie care este specializată în produse de agrement,materiale de constructii,feronerie,mobilier și așa mai departe.Suntem, de asemenea, un agent de cumpărare pentru mulți ani.Vom exporta mai multe produse prin transportul maritim și airshipment pentru clientul nostru.
Suntem în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea pe termen lung și de succes relații de afaceri cu clienți din întreaga lume.
-
Despre livrare
Tot de livrare va fi transmis ca achiziționarea de ordine. Timpul de livrare pentru comanda în limita stocului disponibil în 3-5 zile, s ,timpul de Livrare pentru comanda fără stocului disponibil este de 10 zile .
1. Timpul de livrare pentru America de Nord este de 15-35days.
2. Timpul de livrare pentru țări din Asia și orientul mijlociu este de 15-35days
3. Livrare la tarile din Africa este de 25-50days
Observație : Toate informatiile. de mai sus este numai pentru referință
-
Servicii post-vânzare
O promisiune pe După -Vânzare de servicii, după cum urmează,și ne asumăm responsabilitatea pentru bunurile vândute.
1).Răspunsul va fi efectuată în 24 de ore de la primirea orice plângere sau cerere
2). 100% cantitate pot fi returnate pentru mărfurile să nu fi primit în starea în care mărfurile sunt pierdute în timpul transportului.
3).Va vom trimite noi înlocuit parte pentru bunurile deteriorate sau de calitate a producției vina.
4). Un feedback pozitiv va fi în mod automat la stânga la cumpărător odată ce ați lăsat un feedback-ul pozitiv pe sistemul nostru.
Vă rugăm să ne contactați dacă există vreo problemă. Suntem aici pentru a ajuta și rezolva orice probleme care pot apărea.
Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără să ne contactați pentru Aliexpress nu va permite retrageri pentru orice motive.
Dacă nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne contacta de problemă, acesta va fi considerat rezoluția finală & nici un contact sau nici un răspuns de e-mail vor fi furnizate.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare.
5).Orice evaluate comentarii sau sugestii pentru îmbunătățirea meșteșuguri va fi mult mai apreciat.

Proprietățile

Model Tip:
Oamenii
Model:
Personajul
Covor De Vânzări:
de vânzare cu amănuntul
Model:
Brodate
Nume De Brand:
JLY
Technics:
Țesute
Cadru:
No
Material:
100% Bumbac
Numărul De Model:
ST-69
is_customized:
Yes
Stil:
Jacquard
Forma:
dreptunghi
design:
Aubusson
Tip De Curățare:
Alte,Spălare De Mână
Numele:
Doamnelor și Unicorn Serie - Viziune
tapiserie tehnologie:
arta tapiseriei
covor de vânzare:
produse finite covor
Material:
Bumbac
Model:
Personajul
Dimensiune:
138x103cm
Forma:
dreptunghi
Stil:
Stil European
Greutate:
1.1 kg
covor de curățare:
spălare de mână, lavabil

Cele mai bune oferte din categorie