• Fresco
120*85cm Înger juca titera de moda Casa de bumbac textile decorative tesatura tapiserie PT-45

120*85cm Înger juca titera de moda Casa de bumbac textile decorative tesatura tapiserie PT-45

Buyers rating:
RON 150.00

Bunuri


120*85cm moda Acasă bumbac decorative textile, tesatura tapiserie Înger juca titera Aubusson Jacquard Țesute PT-45
Handmade lână, acrilic tapiserii sunt scumpe Bumbac jacquard tapiserie plin de viață și imagini vii de acasă moderne decor accesorii de origine Belgiană tapiserii restabili similitudine și saturația de pictura originală într-o pânză fină jacquard decor, care este întruchiparea de tehnologie și de putere, dar, de asemenea, o istorie și o cultură Moștenire! Mai devreme tapiserie nevoie de sute de oameni să ia o lungă perioadă de timp pentru a finaliza, mai mult pentru palatul este un simbol de drepturi și identități, dar acum zbura oamenii obișnuiți acasă, astfel încât să ne putem simți farmecul!
Vă rugăm să rețineți : pretul produsului nu include Roman Rod și decorative agățat de ureche.Vă rugăm să cumpere separat.Multumesc. Vă rugăm să cumpere separat.Multumesc. Tapiserie agățat de stâlp link : Canaf (Tapiserie agățat de decor) :
Tapiserie cu nobil stil, gust artistic unic!
Popular în Europa și America de piață, de durată!
Phoenix art tapiserii cu super-calitate!
Euramerican stil de viață acasă pentru tine!
Real de export de calitate! Fabrica direct de aprovizionare!
flori și păsări, peisaje 158*89cm acasă decor textil de înaltă tehnologie tesatura jacquard agățat de perete tapiserie PT-36 NE$ 51.00 /bucata
Klimt copac simbol al vieții creative decor acasă 137*70cm imagine peisaj decor agățat de perete tapiserie aubusson, tapiserii PT-33 NE$ 45.16 /bucata
home textile faimosul tablou de Van gogh cerul înstelat 140 X 86cm medieval jacauard tesatura de perete tapiserie PT-23 NE$ 45.00 /bucata
Provence textile acasă rafinat decora țesute 162*130cm agățat de perete tapiserie PT-31 NE$ 59.00 /bucata
Acasă decor de moda perete draperii tapiserie - Europa tip de flori la fereastra buchet de imagini de peisaj decor aubusson murală NE$ 51.26 /bucata
135*85cm farmecul de mac home textile de imagini de peisaj decor aubusson agățat de perete tapiserie tesatura jacquard PT-15 dolari SUA 42.50 /bucata
European de design peisaj Mediteranean-piața cu fântână 135*107cm aubusson țesute agățat de perete tapiserie PT-29 NE$ 45.00 /bucata
Belgia calul reginei 138 X 97cm țesături decorative de perete draperii tapiserie pentru decor acasă PT-6 NE$ 48.00 /bucata
Despre fotografie
Anunțăm toate fotografiile sunt luate de Curcubeu dezvoltare Dept., În caz de disputement apare, înainte de a face comanda,vă rugăm să ia în considerare cu atenție despre diferența de culoare din cauza Luminii sau ecran de calculator. Și noi nu va purta nici o responsabilitate pentru orice pierdere din cauza unor astfel de scuză. vă mulțumim pentru dvs. de bine înțeles.
-
Despre noi
Suntem una modernă și extrem de eficientă industrie & trade companie care este specializată în produse de agrement,materiale de constructii,feronerie,mobilier și așa mai departe.Suntem, de asemenea, un agent de cumpărare pentru mulți ani.Vom exporta mai multe produse prin transportul maritim și airshipment pentru clientul nostru.
Suntem în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea pe termen lung și de succes relații de afaceri cu clienți din întreaga lume.
-
Despre livrare
Tot de livrare va fi transmis ca achiziționarea de ordine. Timpul de livrare pentru comanda în limita stocului disponibil în 3-5 zile, s ,timpul de Livrare pentru comanda fără stocului disponibil este de 10 zile .
1. Timpul de livrare pentru America de Nord este de 15-35days.
2. Timpul de livrare pentru țări din Asia și orientul mijlociu este de 15-35days
3. Livrare la tarile din Africa este de 25-50days
Observație : Toate informatiile. de mai sus este numai pentru referință
-
Servicii post-vânzare
O promisiune pe După -Vânzare de servicii, după cum urmează,și ne asumăm responsabilitatea pentru bunurile vândute.
1).Răspunsul va fi efectuată în 24 de ore de la primirea orice plângere sau cerere
2). 100% cantitate pot fi returnate pentru mărfurile să nu fi primit în starea în care mărfurile sunt pierdute în timpul transportului.
3).Va vom trimite noi înlocuit parte pentru bunurile deteriorate sau de calitate a producției vina.
4). Un feedback pozitiv va fi în mod automat la stânga la cumpărător odată ce ați lăsat un feedback-ul pozitiv pe sistemul nostru.
Vă rugăm să ne contactați dacă există vreo problemă. Suntem aici pentru a ajuta și rezolva orice probleme care pot apărea.
Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără să ne contactați pentru Aliexpress nu va permite retrageri pentru orice motive.
Dacă nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne contacta de problemă, acesta va fi considerat rezoluția finală & nici un contact sau nici un răspuns de e-mail vor fi furnizate.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare.
5).Orice evaluate comentarii sau sugestii pentru îmbunătățirea meșteșuguri va fi mult mai apreciat.

Proprietățile

Dimensiune:
120cm x 85cm
Model Tip:
Oamenii
Nume De Brand:
JLY
Covor De Vânzări:
de vânzare cu amănuntul
Model:
Oamenii
Numărul De Model:
pt-45 129
Model:
Brodate
Forma:
dreptunghi
Technics:
Țesute
Cadru:
No
Material:
100% Bumbac
is_customized:
Yes
Stil:
Jacquard
design:
Aubusson
Tip De Curățare:
Alte,Spălare De Mână
covor de vânzare:
produs finit covor
Se Spală Stil:
spălare de mână, alte
Dimensiune:
120*85cm

Cele mai bune oferte din categorie