• Fresco
10buc/lot Fata de Înaltă Calitate Sticla Digitizer Exterioară a Panoului de Lentile pentru iPhone 6 Plus Inlocuire Sticla Alb/Negru

10buc/lot Fata de Înaltă Calitate Sticla Digitizer Exterioară a Panoului de Lentile pentru iPhone 6 Plus Inlocuire

Buyers rating:
RON 44.00

Bunuri


Descriere produs : Ca pentru Lentila Fata Panou de Sticlă pentru i Phone 6 Plus, ceea ce le vinde sunt sigur 1000% de O calitate și materiale bune, fără praf sau păr în interiorul sticlei. Suntem furnizor de cinstit, sigur că fiecare LCD fost testat înainte de expediere, vă rugăm să nu instalați ecranul LCD înainte de testare, ne respectam fiecare client, speranța poate fi respectat în același timp., De asemenea, vom vinde toate tipurile de instrumente pentru reparare și de a reînnoi masini de spus modelul., Ltd - Oferindu-vă un portal dedicat pentru toate lor de telefon mobil, piese de schimb și instrumente pentru reparare de cerințe.De afaceri nu este ușor, sper să ne putem înțelege unii cu alții, în scopul de B-uri este pentru colaborare pe termen lung, nu te lasa jos.
Feedback-ul
1.
Detalii Produs :
Nume produs : Atingeți Panou de Sticlă Frontal pentru i Phone 6 Plus
Control de calitate : 100% Testat de către personalul QC înainte de nava
Componente : Panou De Sticlă Frontal
Garantie : 6 Luni
Timp de livrare : 1-2 zile lucrătoare (după ce plata este confirmat)
Mod de ambalare : punga Anti-statică
Singurul lucru de care ai nevoie pentru a confirma pentru servicii mai bune :
Ce preț ar trebui să scrie în factură pentru Valoarea Declarată pentru Vamală, vom face ca cerința dvs. Acum , B sticlă de calitate sunt foarte ieftine, dar toate cu praf în interiorul sticlei, Deci suntem un vanzator cinstit și doar face afaceri cinstit. Vă rugăm să verificați Lcd-uri atunci când primiți, sperăm să putem obține feedback-ul în prima dată. Piesele noastre NU sunt renovate, oferite sau autorizat.
Despre noi
Shenzhen BS Technology Co. Orice încredere în astfel de informații este, prin urmare, strict pe propriul risc.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Western Union de transfer de plată
4. (dacă nu ne spui valoarea pe care doriți , vom scrie o valoare ca experienta noastra), dar nu suntem responsabili pentru orice probleme pentru că a greșit cu Valoare declarată. Sticla este cel mai important părți, atunci când renovarea LCD, astfel încât în cazul în care veți obține B sticlă de calitate , atunci toate lcd-urile vor deveni B de calitate. Întoarcerea fi acceptată numai după ce vom primi Lcd-uri.Plata În Numerar
Nota 1 : Paypal nu este acceptat, deoarece mare comision, și e greu să iei bani de la Paypal în China.
Nota 2 : după ce PI a fost confirmată și de bunuri comandate sunt gata, o restituire nu va fi disponibil pentru o comandă anulată. Vă rugăm să ne contactați în primul moment, dacă aveți orice plângere, vom asculta cu răbdare, și să încercați cele mai bune noastre de a vă ajuta să rezolve problemele până când sunteți mulțumit. Odată ce mărfurile au fost nava, o restituire nu este acceptabil pentru orice motive.Oferim 3 luni garantie privire la LCD, dar vă rugăm să păstrați "BS" marker de bine, astfel încât acestea sunt produse aparțin BS.
Despre aceasta, ne-am pus special "BS" marker în LCD, în cazul în care instalați LCD, marker-ul va fi distrus. De B-uri, puteți obține piese de schimb ca display LCD, flex cabluri, carcase, difuzor, sonerie/buzzer, tastatura, lcd set complet assy, mijloc de cadre și toate celelalte componente interne pentru telefoane branduri pentru i Phone, i Pad, Samsung etc.De obicei durează aproximativ 3-7 zile lucrătoare de Express (DHL, UPS, Fedex, TNT), 3-15 zile lucratoare prin EMS, și 15-45 zile lucrătoare de China/HK Post pentru a navei în țările voastre.Money Gram De Plată
5.Vă rugăm să alegeți modul de livrare prin DHL, UPS, FEDEX sau EMS, dacă vrei să ai produse de repede. Nu facem nicio reprezentari sau garantii de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la listarea sau informații, produse, servicii, sau grafice legate de conținute pe lista pentru orice scop.
Transport
1. Dar va vom returna pentru tine în timp, în caz că nu am putut oferi produsele necesare, din cauza lipsei sau a indisponibilității.T/T de Plată Transfer Bancar(HSBC)
3.
Retur Și Garanție
1., Ltd și produsele sale nu sunt afiliate cu produse de marcă pentru i Phone,i Pad, Samsung,pentru Black Berry și alte brand etc, sau de oricare din filialele acesteia.Pentru alte condiții specifice, vom avea detalii rezolva metodă.
Disclaimer
Shenzhen BS Technology Co.Termenul de Livrare mediu de diferite Companii de transport
Plata
Vom accepta mai jos metode de plata :
1. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Plătite prin intermediul Aliexpress Sistem
2. Noi nu va fi responsabil pentru orice utilizare abuzivă sau interpretări eronate ale produselor noastre efectuate de cumpărători.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau produse, sper să pot să ne dea o oportunitate de a face lucrurile mai bine înainte de a pleca negativ/neutru feedback-ul.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul pozitiv, și ne va lăsa un bun "schilod" feedback-ul în curând.

Proprietățile

Tip:
Ecran Tactil
Nume De Brand:
oriparts
Numărul De Model:
Pentru iPhone 6 Plus
Compatibil Marca:
Apple iPhone
Ecran:
≥5
Părți Componente:
Fata de Sticla pentru iPhone 6 Plus
calitate:
OEM
culoare:
negru/alb
Model Compatibil:
Pentru iPhone 6 Plus
Garanție:
6 luni
is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte din categorie