• Fresco
100m Acrolink Placat cu Argint 6N OCC Semnal Tefl Cablu de 1.0mm2 Dia:1.6 mm Pentru DIY

100m Acrolink Placat cu Argint 6N OCC Semnal Tefl Cablu de 1.0mm2 Dia:1.6 mm Pentru DIY

Buyers rating:
RON 470.00

Bunuri


Element Stare : nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.
De 100 de metri lungime.
Autentic Acrolink Argint placat cu cablu. , De înaltă calitate Teflon afara de salvgardare, soluția perfectă pentru utilizarea în difuzor, sau diy erahone upgrade de cablu de 100 m lungime. Dacă aveți nevoie de alte lungimea, vă rugăm să ne e-mail. Multumesc.
Ceea ce este în pachet :
100m Acrolink Placat cu Argint 6 N OCC Semnal de Teflon, Cablu de 1.0mm2 Dia : 1.6 mm Pentru DIY
Această metodă de plată este special pentru client Angro.
Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta.
Tot din punctul nostru vor fi expediate prin EMS express sau inregistreaza-te de colete.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.
Vă rugăm să rețineți : Acest produs este livrat din china a elementului va fi livrat în termen de 3 până la 10 zile, după care îl plătiți.
De obicei, va dura aproximativ 7 la 15 zile la cele mai multe dintre țările de primire.
De transport maritim internațional necesită mai complicat de transport proceduri, cum ar fi ambele țări vamale . probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.
Deci, dacă pentru acest post vă rugăm să ne dea 5 stele pentru transport maritim și de manipulare timpul ne va livra elementul în termen de 3 zile .
Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă Vom oferi un răspuns în termen de 1 zi lucratoare
Dacă elementul este defect, vă rog să mă anunțați în termen de 5 zile de la primirea produselor .Elementul va fi returnat starea inițială în scopul de a obține rambursarea și înlocuit . Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.
Feedback-ul este foarte important pentru noi. vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice litigii te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Proprietățile

culoare:
Argint,Cupru
Nume De Brand:
lunashops
Numărul De Model:
Teflon
Dimensiune:
0.1
Tip De Element:
Cabluri Cască
Pachet:
No

Cele mai bune oferte din categorie