• Fresco
( 2 buc/lot) 80C KSD301 în mod Normal, Aproape Termostat, Comutator de Temperatura, NC 80 de grade Celsius, Bimetal Disc.

( 2 buc/lot) 80C KSD301 în mod Normal, Aproape Termostat, Comutator de Temperatura, NC 80 de grade Celsius,

Buyers rating:
RON 3.80

Bunuri


KSD301 Serie Termostatul ( Auto Reset ).
Tip De Acțiune : N. C. Tip ( În Mod Normal, Aproape, Conectat )
Acțiune temperatura : 80+-3 grade Celsius, Resetare temperatură : 65+-5 grade Celsius.
Cantitate : o mulțime de 2 bucati.
100% Nou, Nu A Folosit Niciodată.
Ro HS Compliant.
Caracteristici :
Stabilizat de performanță, de înaltă precizie, control temperatura ,mic vrac, de lumină, de înaltă fiabilitate și intervenție pentru wireless ,etc.
măsuri de precauție :
1.Vă rugăm să păstrați capacul firma cu suprafața de instalare a controleed aparat atunci când instalați.Vă rugăm să ștergeți conducție silicon unsoare pentru detectare de suprafață, în scopul de a asigura efectul temperaturii de detectare.
2.Nu colaps ,slăbiți sau deforma partea de sus a capacului de suprafață în timpul instalării, în scopul de a evita orice influență a performanțelor sale.
3.Nu infiltrateany liqiud în termostat, nici peste apăsați pentru a sparge coaja, nici o schimbare a formei exterioare de cabluri terminal la voință .
4.Pentru produsele utilizate în circuit, la nu mai mult de 5 A curent, vă rugăm să alegeți duce cu secțiune transversală suprafața de bază de cupru se încadrează în 0,5-1mm2 pentru conexiune. Și pentru cele utilizate în circuit, la nu mai mult de 10 A curent, vă rugăm să alegeți duce cu sterge cumva-suprafața de secțiune miez de cupru se încadrează într-0.75-1.5 mm pentru conexiune.
5.Păstrați produsul în depozit uscat curat la o bună ventilație și lipsite de gaze corozive și cu o umiditate relativă mai mică de 90% și temperatură ambiantă sub 40 C.
***********************************************************
Transport :
1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Politica De Retur :
Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile, puteți alege banii inapoi sau un produs de schimb.
Contactați-ne :
Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. din cauza diferențelor de fus orar, ne-am nu poate răspunde imediat, dar am promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.

Proprietățile

Tip De Element:
Switch-uri
Tip Comutator:
Comutator De Temperatura
Caracteristici:
.
Numărul De Model:
TSW-301B/80C-2
certificare:
ROHS
Garanție:
.

Cele mai bune oferte din categorie

AC 250V 10A 2Pin Montare pe Panou NOI UE Priza Negru
  • Fresco
opinión del cliente:

AC 250V 10A 2Pin Montare pe Panou NOI UE Priza Negru

Numele produsului 2 Pini Priză de Putere pentru NOI, UE Plug Votalge AC 250 V 10 A Dimensiuni 36 x 14 x 30 mm / 1.4" x 0.55" x 1.2" (L*W*T) se Potrivesc gaurile de Fixare Dimensiune 33 x 1

RON 14.16